Αρχή

Εγγύηση και διαμαρτυρίες

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για εγγραφή στην www.ugoman.eu είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία για τον εαυτό σας: ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και διεύθυνση. Η εγγραφή είναι απαραίτητη για επιβεβαίωση της καμωμένης παραγγελίας και για την προμήθειά της. Εάν θέλετε στο πεδίο «διεύθυνση» μπορείτε να συμπληρώσετε διεύθυνση γραφείου της εταιρείας κούριερ «ΕΚΟΝΤ». Με τη συμπλήρωση του πεδίου „Συμφωνώ με τους Γενικούς όρους“ υποβάλλεται ηλεκτρονική δήλωση με την έννοια του Νόμου περί του ηλεκτρονικού εγγράφου και υπογραφής, με το οποίο συμφωνείτε, ότι γνωρίζετε τους παρόντες Γενικούς όρους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όλα τα στοιχεία και πληροφορίες, που υποβάλλετε κατά τη δήλωση παραγγελίας ή κατά τη σχετική συμπλήρωση της εγγραφής στην ιστοσελίδα θα χρησιμοποιούνται μόνο για επεξεργασία και προμήθεια της Παραγγελίας σας. Επίσης δύναται να χρησιμοποιηθούν με την ρητή συγκατάθεσή σας κατά τη λήψη δελτίου διαφήμισης. Τα προσωπικά στοιχεία σας δεν θα παραχωρούνται σε τρίτους, με εξαίρεση της εταιρείας κούριερ, που προμηθεύει την καμωμένη από εσάς παραγγελία προϊόντων. Εάν θέλετε να αλλάξετε στοιχεία της εγγραφής σας, αυτό πραγματοποιείται από το καταναλωτικό προφίλ σας. Το προφίλ σας μπορεί να διαγραφτεί αφού επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail ugoman@abv.bg ή σε κινητό +359 897 777 768 / +359 896 813 344. Κατά την χρήση του online καταστήματός μας, εσείς ρητά δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για συγκέντρωση και επεξεργασία των στοιχείων σας από την www.ugoman.eu .

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το online κατάστημα www.ugoman.eu επιβεβαιώνει τους πελάτες του, ότι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία λήψης μπορούν να επιστρέψουν το αγορασμένο εμπόρευμα υπό τον όρο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, ότι είναι καθαρό, χωρίς μυρωδιές (όπως κρέμα ή άρωμα), συνοδεύεται από το πρωτότυπο κουτί, ετικέτα και απόδειξη αγοράς (που λαμβάνονται μαζί με τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας). Το εμπόρευμα έπεται να επιστραφεί στην εξής διεύθυνση:

  •          Σόφια 1000
  •          λ. «Αλεξάνδαρ Μαλίνοβ» 51, Μέτρο σίτι, όρ. 1 1 UGOMAN
  •          Τηλ. +359 897 777 768 / +359 896 813 344

ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ

Απόδειξη για την αγορά υπό την μορφή απόδειξης, που λαμβάνεται μαζί με την παραγγελία. Εάν δεν τηρηθούν οι περιγραφόμενοι όροι, η αίτηση διαμαρτυρίας δεν θα εξεταστεί. Τα ταχυδρομικά έξοδα για το διαμαρτυρόμενο εμπόρευμα είναι για λογαριασμό του πελάτη. Δεν λαμβάνονται επιστρεφόμενες αποστολές με ένταλμα πληρωμής. Σε περίπτωση διαμαρτυρίας επιστρέφεται η αξία του σταλμένου εμπορεύματος, σύμφωνα με τη δήλωση, καθώς τα έξοδα για την αποστολή της πρώτης δήλωσης προσυπολογίζονται και από το ποσό που υφίσταται επιστροφή αφαιρούνται τα ταχυδρομικά έξοδα. Ύστερα από τη λήψη του επιστρεφόμενου εμπόρευμα (οι πληροφορίες για το οποίο θα σταλεί μέσω e-mail) θα επιστρέψουμε τα χρωστούμενα ποσά εντός 7 εργάσιμων ημερών. Το ποσό θα αποκατασταθεί σε τραπεζικό λογαριασμό, ο αριθμός του οποίου πρέπει να παραχωρηθεί από την εταιρεία κούριερ. Εμπόρευμα, η επιστροφή της οποίας ή η διαμαρτυρία της οποίας δεν μπορούμε να δεχτούμε (εάν έχει σταλεί μετά την ορισμένη προθεσμία, εάν δεν συνοδεύεται από απόδειξη, έντυπο επιστροφής εμπορεύματος, χωρίς ετικέτα ή χωρίς κουτί, εάν είναι λερωμένο) θα σταλεί πίσω στον Πελάτη για λογαριασμό του. Διαμαρτυρίες σε σχέση με μηχανικές βλάβες, ου προκύπτουν κατά την μεταφορά, θα εξετάζονται μόνο βάσει πρακτικού διαμαρτυρίας, που καταρτίζεται παρουσία του κούριερ. Αποστολές με εμπόρευμα που επιστράφηκαν που λόγω ακατάλληλης συσκευασίας καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, θα επιστρέφονται στον πελάτη για λογαριασμό του. Παρακαλούμε μην ξεχνάτε να συσκευάσετε την αποστολή με επιμέλεια και να εξασφαλίσετε την ολότητα της αποστολής. Για κάθε πρόσθετη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα «Εξυπηρέτησης πελατών» στα εξής κινητά:+359 897 777 768 / +359 896 813 344

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που λάβατε με άλλο, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας στα εξής κινητά:+359 897 777 768 / +359 896 813 344, για να σας δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες πως ακριβώς θα γίνει η αντικατάσταση. Σε περίπτωση που το μέγεθος του παραγγελμένου και παραλαμβανόμενου εμπορεύματος δεν αντιστοιχεί, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το αγορασμένο εμπόρευμα εντός 14 ημερών από τν ημερομηνία λήψης του υπό τον όρο, ότι το εμπόρευμα δεν χρησιμοποιήθηκε, είναι καθαρό, χωρίς μυρωδιές (όπως κρέμες, αρώματα) και στην πρωτότυπη συσκευασία, με επιγραφή Το εμπόρευμα έπεται να εξασφαλιστεί από ζημιές κατά την μεταφορά και να σταλεί στην εξής διεύθυνση:

  •          Σόφια 1000
  •          λ. «Αλεξάνδαρ Μαλίνοβ» 51, Μέτρο σίτι, όρ. 1 1 UGOMAN
  •          Τηλ. +359 897 777 768 / +359 896 813 344

Στην αποστολή έπεται να επισυνάπτονται: Απόδειξη για την αγορά υπό την μορφή απόδειξης, που λαμβάνεται μαζί με την παραγγελία. Εάν δεν τηρηθούν οι περιγραφόμενοι όροι, η αίτηση διαμαρτυρίας δεν θα εξεταστεί. Εσείς αναλαμβάνεται τα έξοδα μεταφοράς για την αποστολή της αποστολής προς εμάς και εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να λάβετε το εμπόρευμα που αντικαταστάθηκε. Παρακαλώ, ΜΗΝ στέλνετε αποστολές πριν επικοινωνήσετε μαζί μας! Για κάθε πρόσθετη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα «Εξυπηρέτησης πελατών» μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας ugoman@abv.bg

 

Συνέχεια

UGOMAN® Всички Права Запазени