Kezdet

Jótállás és reklamációk

 

REGISZTRÁCIÓ

A www.ugoman.eu regisztrációhoz az alábbi adatókat Önről szükséges kitölteni: név, e-mail, telefon és cím. A regisztráció szükséges a megrendelés és a szállítás visszaigazolásához. Ha kívánják a B mező „címben” az Econt futár iródáját lehet kitölteni. Az „Általános Szerződési Feltételekkel Egyetértek” kipipálással az Elektronikus Dokumentum és aláírás törvény értelmében benyújtja az elektronikus kérelemet, amivel beleegyezik, hogy a jelen Általános feltételekkel ismertetett.

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Minden adatokat és információt, amit a megrendelési kérelemnél nyújtanak be vagy ennek megfelelően a honlapon való regisztrációnál, kizárólag és csak a megrendelés feldolgozásnál és a szállításnál lesz használva. Ugyan úgy az Önök kifejezett beleegyezésükkel reklám hírlevelek fogadásakor is használhatók. Az Ön személyes adatait harmadik személyekkel nem osztjuk meg, kivéve az Öntöl megrendelt termékeket szállító futár céggel. Ha az Önöktől létrehozott regisztrációban kívánják az adatokat megváltoztatni, ez az Önök felhasználói profiljukba történik. Az Önök profiljukat lehet törölni, hogy ha az ugoman@abv.bg vagy a +359 897 777768 / +359 896 813344 telefonszámon lépnek velünk kapcsolatba. Az onlne boltunk használatával az Önök kifejezett beleegyezésüket adják meg, hogy a www.ugoman.eu az Önök adatait gyűjtse és feldolgozza. .

REKLAMÁCIÓ ÉS CSERÉLÉS

REKLAMÁCIÓ

A www.ugoman.eu Online bolt bizonyítja az ügyfeleiket, hogy a kézhezvételtől számított 14 napon belül a megvásárolt árut vissza lehet küldeni, feltéve, hogy nem használták, tiszta és oldalirányú (például krém vagy parfüm) szagoktól mentes, az eredeti doboz, címke és a vásárlást igazoló (a megrendelés specifikációjával együtt megkapott) kíséri. Az Árukat a következő címre kell elküldeni:

  •          1000 Szofia
  •          bul. Alexander Malinov 51, Metro City, 1-ső emeleti UGOMAN
  •          Telefonszám: +359 897 777768 / +359 896 813344.

A KÜLDEMÉNYHEZ KELL MELLÉKELNI:

A megrendeléssel együtt számla formájában kapott vásárlási igazolást. Ha a leírt feltételek nincsenek betartva, a reklamáció kerelem nem lesz megvizsgálva. A megrendelő Ügyfél viseli a reklámozott áru postai kötségeket. Nem fogadnak el utánvét fizetésű visszaküldött küldeményeket. Reklamációnál az elküldött aru értékét adják vissza, a kérelem szerinti első kiszállítási költségeket újraszámolják és a visszaküldendő összegből kerül levonásra a postaköltség. A visszaküldött áru elfogadását követően (amiről e-mailben küldjük el az információt) az esedékes összeget 7 munkanapon belül téritjük vissza. Az összeget a bankszámlára térítjük vssza, amelynek a számát a futárcégtől átnyújtott formalapon kell megjelölni. Olyan árut, amelynek a vissaküldését vagy reklamációját nem tudjuk elfogadni (ha a megjejölt határidő után volt elküldve, ha nincs pénztári nyugtától kisérve, ha áru vissaküldési formalap, ha címkék vagy doboz nélkül van, ha piszkos) az Ügyfél költségére lesz visszaküldve. A szállítás közben felmerült mechanikai sérülésekre vonatkozó reklamációk, csak a futár jelenlétében készített reklamációs jegyzőkönyv alapján lesznek megvizsgálva. Küldemények a visszaküldött árukkal, amelyek nem megfelelő csomagolás miatt szállításnál megsérültek, az Ügyfél saját költségére lesznek visszaküldve. Kérjük, hogy ne felejtsék el gondosan becsomagolni és a szállítmány teljességét biztosítani. Amennyiben bármilyen további kérdésük van, forduljanak az „Ügyfélszolgálat” +359 897 777768 / +359 896 813344 telefonszámon.

CSERÉLÉS

Ha kívánják a megkapott terméket másikkal cserélni, kérjük a +359 897 777768 / +359 896 813344 telefonszámokon lépjenek velünk kapcsolatba, hogy részletes tájékoztatást adjunk arrol, hogyan pontosan fog megtörténni a cserélés. Abban az esetben, ha kiderül, hogy a megrendelt és megkapott áru mérete nem felel meg, az Ügyfél rendelkezik lehetőségel, hogy a megvásárolt áru kézhezvételtől számított 14 napon belül cserélje ki, feltéve, hogy a visszaküldött árut nem használták, tiszta és oldalirányú (például krém vagy parfüm) szagoktól mentes, eredeti dobozban van, amelyen felirat szerepel. Az árukat a szállítás során okozott károsodás ellen kell biztosítani és a következő címre kell elküldeni:

  •          1000 Szofia
  •          bul. Alexander Malinov 51, Metro City, 1-ső emeleti UGOMAN
  •          Telefonszám: +359 897 777768 / +359 896 813344.

A küldeményhez a következőket kell mellékelni:

A megrendeléssel együtt számla formájában kapott vásárlási igazolást. Ha a fenti feltételek nem teljesülnek, a csere nem lehetséges. A számunkra elküldött küldeményre Önök viselik a szállítási költségeket, mi meg vagyunk elkötelezettek, hogy a cserélt árut visszakapják. Kérjük, NE küldjenek szállítmányokat, mielőtt velünk kapcsolatba lépnek! Bármilyen további kérdésre, forduljanak az „Ügyfélszolgálathoz” az ugoman@abv.bg e-mailre.

 

Folytasd

UGOMAN® Всички Права Запазени