Inceput

GARANTII SI RECLAMATII

 

INREGRISTRARE

Pentru a va inregistra pe www.ugoman.eu este necesar sa completati urmatoarele date personale: Numele dumneavoastra, e-mail, telefon si adresa. Inregistrarea este necesara pentru confirmarea comenzii lansate si pentru livrarea acesteia. In campul “adresa” daca doriti puteti completa adresa biroului Econt. Prin bifarea campului “Sunt de acord cu Termenii si conditiile generale” depuneti o cerere electronica in sensul Legii privind documentele si semnaturile electronice, prin care sunteti de acord ca ati luat la cunostinta prezentele Termeni si conditii generale.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele si informatiile furnizate la lansarea comenzii sau respectiv completarea inregistrari pe site vor fi utilizate numai si doar pentru procesarea si livrarea comenzii dumneavoastra. De asemenea acestea pot fi utilizate, cu acordul dvs. explicit, in a primi buletine informative. Datele cu caracter personal nu vor fi impartasite cu terte parti, cu exceptia companiei de curierat care efectueaza livrarea comenzii de bunuri lansate de catre dumneavoastra. In cazul in care doriti sa modificati date la inregistrarea deja creata, acest lucru se poate efectua din contul dumneavoastra de utilizator. Contul dumneavoastra poate fi sters, contactand-ne prin ugoman@abv.bg sau la nr. de telefon:+359 897 777 768 / +359 896 813 344. La utilizarea magazinul nostru online, dvs. dati in mod explicit consimtamantul dvs. cu privire la colectarea si procesarea datelor de pe www.ugoman.eu

RECLAMATII SI SCHIMBURI

RECLAMATII

Magazinul online www.ugoman.eu asigura clientii sai, ca in termen de 14 zile de la data primirii, pot returna bunurilor achizitionate, cu conditia sa nu fi fost folosite, sa fie curate, fara mirosuri laterale (precum crema sau parfum), sa fie insotite de cutia originala, eticheta si dovada de achizitie (primite impreuna cu specificatia comenzii). Bunurile trebuie trimise la adresa:

  •          Sofia 1000
  •          B-dul Aleksandar Malinov 51, Metro City, et.1 UGOMAN
  •          Tel. +359 897 777 768 / +359 896 813 3444

LA LIVRARE TREBUIE APLICATE:

Dovada cu privire la achizitie sub forma unui cont, primita impreuna cu comanda. In cazul in care nu vor fi indeplinite conditiile descrise, cererea de returnare nu va fi luata in considerare. Costurile postale pentru bunurile reclamate vor fi pe seama clientului. Nu se accepta expedieri reversibile cu plata ramburs. In caz de reclamatie se returneaza valoarea bunurilor expediate, potrivit cererii, unde costurile legate de expedierea primei comenzi sunt recalculate si din suma supusa la rambursare sunt deduse costurile postale. Dupa primirea bunurilor returnate (informatia care va fi trimisa prin cadrul e-mail-ului) vom returna sumele datorate in termen de 7 zile lucratoare. Suma va fi rambursata: in contul bancar, care numar trebuie sa specificati in formularul pus la dispozitie de catre compania de curierat. Bunurile a caror restituire sau revendicare nu putem accepta (in cazul in care au fost trimise dupa termenul specificat; daca nu sunt indrumate de bon fiscal, formular de returnare a bunurilor, fara etichete sau fara cutie; in cazul in care aceasta este murdara) vor fi trimise inapoi catre Client pe contul lui. Reclamatii cu privire la daunele mecanice aparute in timpul transportului vor fi examinate numai in baza procesului verbal pentru reclamatii, eliberat in prezenta curierului. Expedieri cu bunuri returnate, care datorita ambalajului necorespunzator au fost deteriorate in timpul transportului, vor fi returnate clientului pe cheltuiala acestuia. Va rugam, nu uitati sa impachetati cu atentie si sa asigurati integritatea bunurilor expediate. Pentru orice fel de intrebari sumplimentare puteti sa va adresati catre “Departamentul Servicii Clienti” la numerele de telefon +359 897 777 768 / +359 896 813 344.

SCHIMB

In cazul in care doriti sa schimbati bunul primit cu altul, va rugam sa luati legatura cu noi la tel:+359 897 777 768 / +359 896 813 344 pentru a va oferi informatie detaliata exact cum vom efectua schimbul. In cazul in care marimea bunurilor comandate si primite este neconforma, clientul are posibilitatea de a schimba bunurile achizitionate in termen de 14 zile de la data primirii acestora si cu conditia ca bunurile returnate sunt neutilizabile, curate, fara mirosuri laterale (precum cremuri, parfumuri) si in cutie originala, cu semnatura. Bunurile trebuie sa fie asigurate impotriva daunelor in timpul transportului si trimise la adresa:

  •          Sofia 1000
  •          B-dul Aleksandar Malinov 51, Metro City, et.1 UGOMAN
  •          Тел. +359 897 777 768 / +359 896 813 344

La livrare trebuie aplicate: Dovada cu privire la achizitie sub forma de cont, primita impreuna cu comanda. In cazul in care nu vor fi indeplinite conditiile descrise, inlocuirea nu va putea fi efectuata. Dvs. suportati costurile de transport cu privire la expedierea bunurilor catre noi, iar noi ne asumam angajamentul de a primi inapoi bunul legat de schimb. Va rugam, NU expediati bunurile inainte de a fi luat legatura cu noi! Pentru orice fel de intrebari sumplimentare puteti sa va adresati catre “Departamentul Servicii Clienti” prin posta noastra electronica ugoman@abv.bg.

 

Continuati

UGOMAN® Всички Права Запазени